Участие в премиерния спектакъл „Дама пика“ от П. И. Чайковски

На 31.01.2020 г. от 19.00 часа Хорът на софийските момчета ще участва в премиерното концертно изпълнение на оперния спектакъл „Дама пика“ от П. И. Чайковски, който ще бъде представен в Софийската опера и балет.

Прослушване

Шести международен фестивал за църковна музика „Музикален едикт”

На 16 юни 2019 г. Хорът на софийските момчета към читалище "Цар Борис Трети" с диригент проф. д-р Адриана Благоева взе  участие в откриването на Шестия международен фестивал за църковна музика „Музикален едикт”  в гр. Ниш, Сърбия.

Покана

Покана към всички бивши хористи

Скъпи приятели, заповядайте на концерт - представяне на дискографията на Хора на софийските момчета на 25 юни, вторник, от 19.00 ч. в залата на Националната музикална академия "Проф. П. Владигеров".

Прослушване

Първа награда за момчетата от международен хоров фестивал в Полша

Хорът на софийските момчета при читалище „Цар Борис ІІІ – 1928“ с диригент проф. д-р Адриана Благоева спечели Първа награда в категория „Детски и младежки хорове“ на 38-мото издание на Международния хоров конкурс за църковно-славянска музика „Хайнувка“, Полша 2019 г.

Награда "Йоан Кукузел"

Хорът на софийските момчета с орден "Йоан Кукузел"

На 21 ноември в зала "България" Хорът на софийските момчета с диригент проф. д-р Адриана Благоева и пианист Зорница Гетова взе участие в тържествения концерт, посветен на празника Въведение Богородично - Деня на христианската младеж и христианското семейство.