Дни на японската култура в България

На 24 октомври 2019 г. от 19.00 часа Хорът на софийските момчета ще представи на своите почитатели самостоятелен концерт в рамките на 30-те Дни на японската култура в България.

Концертът ще се проведе в концертната зала на Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" и ще бъде повод за представяне на най-новия диск на хора "Софийските момчета в Япония", издаден през 2019 г. 
Фестивалът Дни на японската култура представя на българската публика богатите традиции на японската култура. Дни на японската култура е събитие, което цели да покаже на българската публика богатите традиции на японската култура, обединявайки кино, театър, изложби и демонстрации. Инициативата стартира през 1990 година благодарение на Н. Пр. г-н Такаши Таджима – посланик на Япония в България. Превърналият се в традиция фестивал продължава да изгражда мостове на културно сътрудничество между българския и японския народ. Фестивалът се организира от японското посолство в Бългaрия с любезната подкрепа на Клуб „Приятели на Япония в България – Нихон Томоно Кай“.
Повече информация: тук

 

Вход свободен

 

Заповядайте!


Последвайте ни | Follow us at: http://smarturl.it/swq33c